INTREBARI FRECVENTE

Ce este un Broker Financiar ?

Brokerul de credit sau consultantul fnanciar este un profesionist care te asista si te sustne pentru a obtne un credit bancar sau nebancar. Acesta are acces la informati despre produsele marii majoritati a insttutilor tnanciar bancare si nebancare din romania, astel vei putea gasi toate aceste informati intr-un singur loc nefind nevoie sa consumi tmp si resurse pentru a vedea oferte legate de produsele si costurile fecarei banci.

Care sunt beneficiile tale in parteneriatul cu TDV Finance ?

Apelând la TDV Finance poti obtine oferte de finantare de la peste 30 de parteneri din sistemul financiar bancar/nebancar din Romania, cu costuri ZERO si mai mult timp pentru tine.

Reusim sa negociem costuri pe care nu le-ai putea obtine de unul singur la aceeasi institutie financiara stiind sa folosim toate atuurile in vederea negocierii costurilor.

De ce sa alegi TDV Finance ?

TDV finance ofera toate tipurile de credit de la cele garantate, negarantate, refinantari, credite noua casa, credit imm, leasing-uri cu scopul de a satisface toate nevoile de finantare ale clientilor persoane fizice cat si persoane juridice.

+ Oferte persoanlizate pentru proflul tau de client, sustnere, monitorizare, administrare a dosarului de credit în timpul analizei si consiliere ulterioara

+ Consultani nostri i vor oferi un feedback in mp real cu privire la statusul dosarului de creditare

Unde ne gasesti ?

Ne gasesti la sediul central din Timisoara, str. Cluj, nr. 7, parter, cam.1, in Bucuresti prin partenerul nostru DSA-Advisors, iar pentru alte judete sau localitati, daca nu gasiti informatii de contact pe site, luati legatura cu cineva din sediul Timisoara si vom vedea cum putem sa va ajutam!

Nu esti sigur ce fel de credit te-ar avantaja cel mai mult?

Uneori, este foarte ușor să înțelegeți ce tip de credit ar fi cel mai profitabil, dar cu sume mai mari sau variabile complexe de luat in calcul, poate fi destul de dificil doar să vă dați seama care dintre diferitele tipuri de credite ar fi cel mai bun în ceea ce privește suma sau condițiile de rambursare, riscurile si asa mai departe.

Aici putem ajuta noi!