SERVICII DEDICATE PERSOANELOR FIZICE

Serviciile dedicate perosanelor fizice sunt diferite de cele disponibile pentru persoane juridice. Mai jos, puteți găsi o listă de servicii dedicate exclusiv persoanelor fizice.


Creditele imobiliare păstrează aceleași caracteristici ca și creditele ipotecare. Diferența este că, în cazul acestor împrumuturi, garanția bancară include o altă proprietate, chiar deținută de rude care nu depășesc al doilea grad de rudenie (inclusiv al doilea grad).

Creditul pentru nevoi personale este una din cele mai bune soluții de finanțare existente pe piața financiar-bancară din România. Pentru creditul de nevoi personale pot aplica persoanele fizice sau persoanele fizice autorizate care pot face dovada unui venit lunar.


CREDITUL NOUA CASA

Creditul "Noua Casă" este un program guvernamental prin intermediul căruia clienții persoane fizice pot contracta un credit garantat de stat în proporție de 50% sau 60%, pentru achițizionarea unei locuințe.

Programul "Noua Casa" este o varianta imbunatatita a vechiului program guvernamental "Prima Casa".

Principalul avantaj al unui card de credit este că poţi avea oricând la dispoziţie bani care însumează salariul net declarat pe cel puţin 3 luni.


Cu alte cuvinte, mai mulţi bani, acum, aici. Acești bani îți sunt accesibili fără să mai fii nevoit să aştepţi trecerea timpului şi strângerea curelei.

Nu esti sigur ce fel de credit te-ar avantaja cel mai mult?

Uneori, este foarte ușor să înțelegeți ce tip de credit ar fi cel mai profitabil, dar cu sume mai mari sau variabile complexe de luat in calcul, poate fi destul de dificil doar să vă dați seama care dintre diferitele tipuri de credite ar fi cel mai bun în ceea ce privește suma sau condițiile de rambursare, riscurile si asa mai departe.

Aici putem ajuta noi!