Ce este un credit de nevoi personale cu garanție?

Implică obținerea unui împrumut care depășește de obicei 20.000 de euro, ceea ce face necesară o garantare printr-o proprietate.

Cele mai bune oferte, la TDV Finance:

Portofoliul nostru de investiții conține peste 30 de bănci și instituții nebancare, deci permiteți-ne să vă ajutăm. Conform proprietății ipotecare furnizate, veți primi oferte de credit de la băncile partenere, iar TDV Finance vă va ajuta să alegeți cea mai potrivită soluție de finanțare pentru dvs.

Caracteristici:

•   Perioada: 5 ani

•   Varsta: 20 ani - 70 ani

•   Suma: 10.000 EURO – 300.000 EURO

•   Moneda: RON sau EUR

•   Dobânda: Variabila

•   Grad de finanțare: cel mult 85% din valoare evaluată imobil pentru creditele în RON sau cel mult 75% din valoare evaluată imobil pentru creditele în EURO


Ce ofera TDV Finance ?:

Serviciul intermediar de împrumut bancar pe care îl oferim este gratuit. Vă ajutăm să faceți cea mai bună alegere, vă pregătim fișierul de credit și totul este gratuit și personalizat.

Transparenta completa :

Cotațiile băncilor și / sau instituțiilor nebancare îți vor fi prezentate cu avantajele și dezavantajele aferente, astfel încât să știi din timp ce să alegi. CuTDV Finance, veți alege întotdeauna cele mai favorabile produse de credit pentru dvs. în funcție de nevoile și situația dvs. financiară, datorita serviciului nostru de consultanta complet gratuit. Cu toate acestea, dacă salariul nu vă permite să accesati suma necesară, nu este nimic. Puteți participa la împrumut împreună cu un co-împrumutant.

Fiecare bancă vine cu oferte și beneficii tentante:

Băncile și IFN concurează între ele pentru a vă oferi cele mai bune produse bancare. Dacă aveți profiluri de clienți VIP (clienți pe care orice bancă și / sau IFN și-ar dori), puteți beneficia de dobânzii mai mici. 

Este posibil să beneficiați si de alte avantaje, nu numai de dobânzi mai mici, iar după ce ne-ați ales să fim intermediari de încredere pentru contractul dvs. de împrumut cu cerere personală securizată, vom studia această problemă împreună.

Noi știm ce credit este croit pentru tine:

Vom colabora cu dvs. pentru a viza împrumuturile care corespund exact nevoilor și stării dvs. financiare. Suntem profesioniști, avem experiență, iar satisfacția dvs. este obiectivul nostru principal.


Vrei un credit?
Completeaza formularul si te contactam noi!

Tipul de Credit
  • Credit Ipotecar
  • Nevoi Personale
  • Credit Noua Casa
  • Refinantare
  • Credite IMM
Please confirm

Nu esti sigur ce fel de credit te-ar avantaja cel mai mult?

Uneori, este foarte ușor să înțelegeți ce tip de credit ar fi cel mai profitabil, dar cu sume mai mari sau variabile complexe de luat in calcul, poate fi destul de dificil doar să vă dați seama care dintre diferitele tipuri de credite ar fi cel mai bun în ceea ce privește suma sau condițiile de rambursare, riscurile si asa mai departe.

Aici putem ajuta noi!