Viitoarea ta locuinta, mai aproape ca niciodata.

Ansamblurile rezidențiale sunt grupuri de locuințe realizate de dezvoltatorii imobiliari, companii al căror obiect de activitate este de a achiziționa teren și de a îi crește valoarea prin construirea unor obiective.

Ansamblurile rezidențiale pot fi formate din locuințe individuale (vile) sau/și blocuri cu apartamente. În cazul ansamblurilor de vile, casele pot fi înșiruite, pot avea un perete comun (în acest caz numindu-se duplexuri sau vile cuplate) sau pot fi individuale (adică nu au pereți comuni). 


Ansamblurile rezidențiale ofera o soluție de locuire modernă în primul rând datorită facilităților oferite: magazin/ centru comercial, cafenea/ restaurant, locuri de parcare, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport, sală fitness, piscină etc. Locuințele sunt realizate la standarde înalte de calitate si sunt situate în general în zone bune.

DEZVOLTATORI IMOBILIARI IN PARTENERIAT CU TDV FINANCE

FEDOR RESIDENCE

Construim apartamente cu pasiune, cu grijă si responsabilitate pentru a vă oferi un spațiu de locuit pe care să-l numiți ACASĂ. Apartamentele noastre au finisaje lucrate cu atenție, spații gândite pentru utilitate maximă si un design modern.

COMPLEX PREMIUM RESIDENCE

Complex Premium Residence pune la dospoziția clienților o gamă variată de imobile full decomandate cu una, doua sau trei camere, sau case insiruite:

IMOWEST

Noul Ansamblu de locuinte Marginii 4 iti pune la dispozitie un total de 66 apartamente cu 2 si 3 camere, apartamente de tip Penthouse, precum si spatii comerciale la parter, intr-o zona apreciata de toti Timisorenii: zona Aradului.

AKIA RESIDENCE

AKIA Premium Residence va ofera spre vanzare case si apartamente din propriul portofoliu,cat si executarea caselor pe comanda.

GERALD HOUSE CONSTRUCT

Gerald House Construct va aduce case si apartamente de vanzare la cheie, cu utilitati incluse, in Mosnita precum si alte zone din jurul Timisoarei.

VIVERE REZIDENTIAL

Vivere a fost gândit pentru a oferi locuitorilor săi un ambient rezidențial elegant, liniștit, verde, dar și proximitate față de atracțiile Timișoarei, atât de necesară pentru o viață profesională și personală activă.