Ce este un Broker Financiar?

Brokerii Financiar sunt un intermediar pe piata financiara care realizeaza, impreuna cu institutiile financiare (banci, institutii financiare non-bancare si altele) partenere, produse speciale si negociate, astfel incat acestea sa prezinte cele mai bune caracteristici, avantaje si beneficii pentru clientii nostri.

Timpul nostru, al tuturor, este atât de limitat încât nu avem nici puterea și nici energia de a merge de la o bancă la alta pentru a afla care ne sunt opțiunile de finanțare, tocmai de aceea brokerul de credite este ajutorul ideal.


Așadar, brokerul de credite te ajută cu toate aspectele importante în procesul de creditare, pentru ca tu să faci cea mai bună alegere pentru tine și, astfel, să eviți toate riscurile și neplăcerile, dar și zecile de drumuri și discuții pe care le-ai face dacă ai trece singur prin această experiență.

Brokerul financiar-bancar este cel care centralizează proiectul tău și oferă soluții de finanțare pentru implementarea acestuia.

Ce face un Broker Financiar pentru tine ?

  • Gaseste cea mai buna varianta de creditare in functie de nevoile, specificatiile si valoare sumei finantate.
  • Iti prezinta cateva dintre cele mai bune oferte disponibile pe piata financiar-bancara in acel moment.
  • Iti subliniaza toate costurile si comisioanele aferente ofertei, printr-un tabel detaliat de rambursare.
  • Iti explica cum se desfasoara procesul de creditare si te ajuta sa intelegi toate detaliile acestuia.
  • Intocmeste pentru tine dosarul de creditare. Un dosar de crediate bine intocmit rezulta automat in cresterea sanselor pentru accesarea creditului solicitat!
  • In functie de caz, poate negocia pentru tine termenii si costurile din contractul de creditare, astfel incat sa beneficiezi de cei mai avantajosi termeni.
  • Brokerul TDV Finance trece cu tine peste toate detaliile contractului de creditare care prezinta interes si te ajuta sa intelegi fiecare punct contractual.
  • In cazul creditelor care implica si alte institutii sau documente necesare, te pune in legatura cu un specialist dedicat (in cazul unui credit ipotecar, de exemplu, un notar foarte bun).
  • Este alaturi de tine si te tine informat pe toata durata desfasurarii procesului de creditare, dar si dupa, in cazul in care intervin eventuale probleme.

IMPORTANT: Costurile pentru client sunt intotdeauna zero, brokerii financiari TDV Finance fiind comisionati de catre institutiile partenere!

Vrei sa devi Broker Financiar TDV Finance?

Vrei sa devi Broker Financiar dar nu stii de unde sa incepi sau daca esti calificat ?

Credem cu tărie în zicala „Unde există voință, există o cale”. Căutăm să ne extindem în toate zonele țării, indiferent dacă operăm sau nu în prezent în zona dvs.

Asadar, click pe butonul de mai jos, lasa-ne un CV, si te contactam cat putem de repde.

Sediul TDV Finance, Timisoara 2021