Despre Noi

Suntem o echipa de Brokeri Financiari profesionisti si dedicati, in parteneriat cu peste 30 de institutii financiare bancare si non-bancare din Romania. 

In calitate de brokeri financiar, putem accesa pentru clientii nostri produse speciale si negociate, astfel incat acestea sa prezinte cele mai bune caracteristici, avantaje si beneficii pentru clientii nostri, cu zero costuri pentru clienti!

Ce este un Broker Financiar?

Un Broker Financiar este un intermediar intre client si institutiile financiare bancare si non-bancare cu care se afla in parteneriat, menit sa identifice si sa negocieze cea mai buna oferta de pe piata din momentul respectiv, in functie de nevoile clientului, cu zero costuri pentru client.

Echipa noastra

Atunci când realizezi că ai nevoie de un credit și te decizi să acționezi în acest sens, ai nevoie de cineva care să te ajute să faci cea mai bună alegere. Brokerii Financiari TDV Finance, specialisti pe toate tipurile de credit disponibile, sunt dispusi sa se asigure ca beneficiezi mereu de cea mai buna oferta.

Unde ne gasiti

Sediul central TDV Finance este in Timisoara, dar avem specialisti in brokeraj financiar in mai multe judete ale tarii.
Daca nu gasesti la noi pe site pe cineva in zona in care te afli, ia legatura cu cineva din sucursala Timisoara pentru a vedea cum te putem ajuta.

Vrei sa devi Broker Financiar TDV Finance?

Vrei sa devi Broker Financiar dar nu stii de unde sa incepi sau daca esti calificat ?

Credem cu tărie în zicala „Unde există voință, există o cale”. Căutăm să ne extindem în toate zonele țării, indiferent dacă operăm sau nu în prezent în zona dvs.

Asadar, click pe butonul de mai jos, lasa-ne un CV, si te contactam cat putem de repde.

Sediul TDV Finance, Timisoara 2021