Avantaje Broker Financiar

Atunci cand visezi la o masina noua, o casa sau o rulotă nouă, s-ar putea să fie nevoie să iei în considerare un credit financiar. Vom incerca sa subliniem care sunt avantajele in colaborarea cu un broker de finante.

Deși primul dvs. instinct ar putea fi să discutați cu banca despre un împrumut, există o altă opțiune care vă poate economisi efortul, timpul și, în cele din urmă, banii; lucruri pe care nu le puteți obține direct de la banca.

Brokerii de finante sunt o resursă utilizată în mod obișnuit in vest, o profesie care poate lua diverse forme, dintre care majoritatea legate de asigurarea unui împrumut favorabil pentru client. Brokerii financiari sunt independenti de bănci și au acces la o gamă largă de produse de împrumut, ceea ce ii face cea mai eficienta modalitate de a va asigura ca luati mereu cel mai avantajos credit.

Iată 6 moduri în care un broker financiar poate avea grijă de tine:

ECONOMISESTI TIMP PRETIOS

Asigurarea unui împrumut de unul singur poate fi un proces destul de epuizant, mai ales dacă căutați o ofertă bună. Un broker se poate ocupa de “rasfoirea” ofertelor de la o varietate de creditori. Fiecare situație financiară este unică și există anumite produse pe piață care sunt adaptate la anumite achiziții și profiluri financiare. Folosirea unui intermediar vă oferă libertatea de a continua cu săptămâna dvs. fara stresul discutiilor si drumurilor la banca, în timp ce aceștia compilează o gamă largă de opțiuni si oferte specifice situatiei dvs.

ECONOMISESTI BANI

Cu o mulțime de produse de împrumut disponibile pe piața romaneasca, cu excepția cazului în care sunteți cunoscători ai industriei, este posibil să ratați o oferta extrem de bună. Echipa TDV Finance are o rețea de peste douazeci si cinci de bănci și furnizori de credite cu care colaboreaza. Cu o astfel de varietate de opțiuni, lucrăm cu dvs. pentru a compara și a găsi cel mai potrivit credit pentru circumstanțele dvs.

UN BROKER DE FINANTE TE AJUTA SA IEI DECIZII INFORMATE

Știind că aveți opțiuni multiple pentru un credit este un lucru, a avea încredere ca ați semnat cea mai bună oferta, este un alt lucru. Un broker de finante vă poate oferi această liniște sufletească. Cu conexiunile lor din industrie, brokerii pot ocoli reprezentanții de vânzări dezinteresati de binele tau pe care ii intalnesti atunci când faci singur treaba. Scopul reprezentatilor directi de vanzari nu este acela de a va oferi cea mai buna oferta, ci de a va oferi ceva care poate satisface partial nevoile dvs. in timp ce “cireasa de pe tort” apartine tot institutiei financiare pentru care acestia lucreaza.

CEA MAI BUNA OFERTA DE PE PIATA IN MOMENTUL SEMNARII

Un împrumut este mai mult decât dobanda și ratele. Un broker instruit în domeniul finanțelor examinează atent ofertele pentru a vedea diferențele care vă pot afecta rezultatul, atat pe termen scurt cat si pe termen lung. Unele elemente pe care le caută sunt penalități, taxe ascunse și capacitatea de a efectua plati in avans. A avea pe cineva să te ghideze prin avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni poate fi neprețuit în identificarea celui mai viabil împrumut pentru tine.

EVITAREA BIROULUI DE CREDIT

Se știe că de fiecare dată când întrebați de un împrumut sau un credit, se verifica situatia dvs. in biroul de credit. Un broker de finante are software specializat care le permite să efectueze mai multe anchete și evaluări în numele dvs., sub o singură verificare a creditului. De asemenea, pot evalua cine este mai probabil să vă aprobe împrumutul pe baza istoricului dvs. de creditare. Acest lucru limitează șansele de a fi refuzat, ceea ce este notat în istoricul dvs. de credit.

INFORMATII SI CUNOSTINTE SPECIALIZATE

Lucrul cu un broker financiar vă permite să obțineți un împrumut pre-aprobat, care vă poate oferi o putere de negociere suplimentară în procesul de cumpărare. Fie că treceți printr-un dealer sau vânzător privat, deținerea unui certificat de împrumut fizic pre-aprobat vă permite să fiți văzut ca un cumpărător serios și tratați în consecință și vă ajută să rămâneți în limita bugetului și să evitați să fiți măturați în căldura vânzării .

Vrei sa devii broker financiar alaturi de TDV Finance ?

Te sustinem la inceput, iti oferim suport pe parcurs si suntem alaturi de tine la fiecare pas.

Dacă sunteți gata să profitați de avantajele unui broker financiar și să va asigurați capitalul pentru următoarea dvs. achiziție de vis, luati legatura cu brokerii financiari TDV Finance.

In colaborare cu

DSA-Advisor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}