Asigurarea unui credit ipotecar, fara sprijinul oferit de un broker financiar, poate fi un câmp minat. De la înțelegerea ratelor dobânzii până la stabilirea bugetului dvs. complet, un broker financiar aduce cunoștințe și oferă valoare și poate accelera ceea ce poate fi un proces îndelungat. În blogul de astăzi, vă prezentăm 10 motive critice pentru utilizarea unui broker – ilustrând modul în care TDV Finance și partenerii nostri vă plasează în cea mai bună poziție posibilă de a accesa un credit.

INTELIGENTA FINANCIARA

Amintiți-vă că brokerii financiari sunt de partea dvs. Dacă vă îndreptați direct către banca, este posibil să vă reduceti considerabil sansa pentru cel mai bun credit si cea mai buna oferta pentru dvs. Amintiți-vă că brokerii ipotecari sunt de partea dvs. Banca dvs. vă poate oferi un împrumut care nu vi se potrivește pe termen lung, în timp ce un broker se concentrează pe cea mai bună soluție pentru mijloacele și stilul dvs. de viață – astăzi și mâine. Un broker financiar eficient, ajunge să te cunoască pe tine și aspirațiile tale, ceea ce este important atunci când faci pași de finanțare.

TIMPUL CONTEAZA

Cu un broker de partea ta, ești în cea mai bună poziție pentru a obține o aprobare rapidă – perfect dacă proprietatea ta de vis urmează să fie licitată în curând. Știind ce au nevoie creditorii și ce le face să bifeze, vă punem cererea pe calea cea mai rapidă. Este posibil ca instituția financiară pe care ați folosit-o de când erați copil să nu încerce să achiziționeze afacerea debitorilor din profilul dvs. și vor modifica politica și ratele pentru a reflecta înclinațiile lor. Peisajul împrumuturilor se schimbă constant – obținem lucruri care se mișcă pentru dvs. în direcția corectă.

UN BROKER DE CREDIT ESTE GRATIS !

Spre deosebire de multe alte servicii pe care le veți întâlni în drumul spre achizitionarea unei case, majoritatea serviciilor de brokeraj sunt gratuite. Brokerii își câștigă banii conectând instituțiile financiare la clienti eligibili, nu taxându-vă pe dvs.

FARA HARTII ATUNCI CAND LUCREZI CU UN BROKER FINANCIAR

Cu un broker in echipa dvs., veți putea pune întrebări pe parcurs, economisind timp și energie atunci când vine vorba de completarea formularelor si de drumurile si discutiile aparent interminabile in discutiile cu institutiile financiare bancare si non-bancare. Vorbesti cu o singura persoana, care se ocupa de toate aspectele creditului tau, cu efort minimal din partea dvs.

UN BROKER DE CREDIT OFERA ACCES LA TOATE OFERTELE

La fel ca un depozit secret din spatele magazinului dvs. preferat de pantofi, brokerii au acces la împrumuturi pentru locuințe pe care s-ar putea să nu le găsiți promovate. Relațiile noastre câștigate din greu cu fiecare tip de creditor – de la mari, la instituțiile financiare mai putin promovate – vă oferă cea mai largă varietate de împrumuturi disponibile. Doriți să aflați mai multe despre piața de împrumuturi „secretă”? Contactați-ne pentru consultarea gratuită de 10 minute aici.

BROKER DE CREDIT – UN PARTENER PE VIATA

Un broker financiar este pe viață, nu doar pentru o singura data. În timp ce vă ajutăm să obțineți împrumutul potrivit pentru casa sau nevoi personale, vom rămâne alaturi de dvs. pe termen lung, pentru refinantari sau alte nevoi care apar in viata dvs. De la schimbarea împrumuturilor la schimbarea casei, pur și simplu reveniți la noi și vom pune mingea din nou în joc.

GESTIONAREA CREDITULUI

Colaborarea cu un broker financiar vă poate ajuta să vă gestionați împrumutul mai eficient pe parcursul duratei acestuia, amintindu-vă când perioadele fixe sunt expirate și asigurându-vă că ipoteca dvs. rămâne relevantă pentru obiectivele și aspirațiile dvs.

CONSULTANTA PE PARCURS

Odată ce brokerul dvs. v-a asigurat împrumutul, puteți solicita un „control de sănătate” în orice moment, pentru a vă asigura că primiți în continuare cea mai bună rată. Întotdeauna merită să puneți întrebarea!

Vrei sa devii broker financiar alaturi de TDV Finance ?

Te sustinem la inceput, iti oferim suport pe parcurs si suntem alaturi de tine la fiecare pas.

TRANSPARENTA COMPLETA

Când creditorii își promovează tarifele, există adesea taxe sau clauze ascunse concepute pentru a vă atrage, înainte de a vă împiedica. Cu un broker financiar în colțul tău, vei ști întotdeauna exact la ce sa te astepti si ce semnezi.

STABILIREA BUGETULUI

Deși ați putea crede că, virgula, calculatorul dvs. de pe smartphone sau calculator este tot ce aveți nevoie pentru a vă stabili bugetul pentru acea investiție imobiliară, un broker financiar vă estimează cu acuratețe potențialul de împrumut, prezentând o serie de opțiuni potrivite bugetului dvs real.

In colaborare cu

DSA-Advisor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}